Facebook opdateringer - reflektioner


Her har jeg samlet de væsentligste facebook opdateringer fra den 26. Juni og frem til denne dag. Opdateringerne giver måske et indblik i mine tanker og handlinger i denne periode.

26. Juni
Kære venner,

undertegnede er nød til at erkende følgende - og det er hans omgivelser også - jeg kan ikke tåle alkohol. Hverken alene eller i festlig lag.

Den erkendelse nåede jeg til tidligere i dag, hvor jeg som den gode øboer, jeg er støttede Fremad Amager. Hvis jeg ikke gik hjem, som jeg gjorde, så ville jeg ende i det hul som vi har oplevet nogle gange på det seneste. Men jeg valgte at gå hjem selvom jeg var blandt folk jeg holder af. Jeg valgte dette fordi jeg vidste det ville gøre ondt på mig i nat eller imorgen tidlig at skulle se mig selv i øjnene.

Statusen er ikke ment som en fornægtelse af alkohol. For alkohol kan være sjovt i de rigtige sammenhænge. Men disse sammenhænge finder jeg desværre ikke for tiden. Derfor vil jeg også godt bede alle om deres støtte til at holde mig fra alkohol. Alkoholen har ødelagt nok for mig. Blandt andet kærligheden. Så, for at bruge et engelsk ord, please hjælp mig med at være tro mod mig selv og dem jeg elsker.


27. juni
Er et glad og tilfreds menneske ovenpå gårsdagens erkendelse. Tror min fremtid bliver meget lysere uden alkohol involveret og at jeg bliver et bedre menneske i forhold til omverdenen.

God dag til alle.


27. juni
Nogen der erfaring med hypnose apps? Har personligt gode erfaringer med en til god nats søvn. Overvejer nu om jeg ift. min erkendelse også skal investere i hypnose ift. dette. Alle input modtages.


27. Juni
hjemme på skjoldet klar til personlige reflektioner, meditation og hypnose. Jeg bliver et forandret menneske i nærmeste fremtid. Et bedre menneske. Det kan jeg mærke og det er det jeg ønsker. — her: Sølvrævens hule :-).


27 Juni
har en fornemmelse af at der sker noget skelsættende i mit liv her til aften. Har intet af have det i. Men det er bare min fornemmelse. Og en ret fed fornemmelse.


28. juni
dag 1 (torsdagen) var rimelig nem at komme igennem. Den første store hurdle var i dag hvor der var sommerafslutning. Først med vin og champagne i Langebrogade, siden med store bøffer på Retour Steakhouse med vin i striede strømme og sidst men ikke mindst cocktails på Danmarks bedste cocktail bar. Jeg klarede det hele vejen på et lille glas rødvin til maden, cola og danskvand resten af vejen. Det er da at være i kontrol.

Jeg vil tillade mig, at klappe mig selv på skuldrene og sige, at operationen gik godt og patienten overlevede denne første forhindring også uden svinkeærinder på vejen hjem. Tog den direkte vej fra Gammel Strand til Tom Kristensens Vej.

Til dem som måske tvivler på mig. Jeg har gjort dette her før. Ikke med alkohol men med anden afhængighed. Når jeg først selv har erkendt et problem og offentlig kommunikeret det ud. Så falder jeg ikke i. Så er jeg stålsat. Så får jeg succes med mit forehavende.

Nu tager vi denne her de næste 3-6 måneder og så tager vi fat på min sidste afhængighed herefter - rygningen.

God weekend og masser af kærlighed til jer alle.


30. juni
har gjort mig mange overvejelser omkring Roskilde Festivalen og alkohol.

Roskilde Festivalen var en mulighed der dumpede ned i mit skød i år. For første gang i mange år var det ikke planlagt jeg skulle derud. Men da muligheden opstod slog jeg til. Så det som værende en belønning til mig selv for de store personlige fremskridt jeg havde gjort i foråret i form af min personlige udvikling. Derfor slog jeg til.

De som kender mig ved at festivalen er et stort fristed for mig og et sted hvor jeg henter energi til månederne der kommer. Hvilket naturligvis også var en af grundene til jeg slog til, en anden var at Metallica var kommet på plakaten og en tredje at en vis person ville hade det.

Efterfølgende har jeg så fået en erkendelse af, at jeg ikke kan styre alkohol i store mængder (eller i det hele taget). Dette har givet mig lidt grå hår i hovedet i forhold til festivalen. Hvorledes skulle jeg håndtere dette?

Men jeg er kommet frem til, hvad jeg selv syntes er et fornuftigt kompromis med mig selv. Jeg har tænkt mig, at jeg vil rationere alkoholen på dette års festival. Dem som kender mig fra festivalen ved jeg kan konsumere alkohol i store mængder. Men i år sætter jeg altså mig selv på rationering. Denne vil jeg gerne dele med jer. Dels for min egen skyld. Så kan jeg holde mig selv op på det efterfølgende. Men også for at I kan have tillid til at jeg faktisk efterlever det jeg siger.

Rationeringen lyder som følger:
Torsdag 8 øl
Fredag 8 øl
Lørdag 10 øl (Metallica koncerten ligger her)
Søndag 6 øl

Altså lige over en ramme øl på en hel festival. Det plejer vist at være en dagsration.

Hvad tænker I om det? Lyder det som en tåbelig idé i forhold til det overordnede mål om at få styring med alkoholen? Jeg vil naturligvis daglig rapportere hvad der så reelt er sket. I fuld åbenhed.


30. juni
har taget folks opfordringer til mig. Roskilde Festivalen bliver uden alkohol. Må jo også være den ultimative test for mig. Kan jeg klare dette så kan jeg også klare det efterfølgende.


1. juli
41 timer til man rammer festivalpladsen. Jeg glæder mig utrolig meget til at komme bag hegnet. Og jeg ser faktisk frem til min egen udfordring med gå på mod og ukuelig optimisme.

Sinatra synger at "If you can make it here, you can make it anywhere" omkring New York. Jeg synger det samme om Roskilde Festivalen og min alkohol udfordring - No Alcohol.

Hav en super duper dag allesammen.


2. juli
Nå tilbage til noget positivt. Glæder mig utrolig meget til at møde en masse mennesker jeg ikke har set længe og møde en masse nye ansigter at kende på årets Roskilde Festival.

Tænker om dem som kender mig kan kende mig uden en ordentlig brandert og 'stråhats' påvirkning.


2. juli

Kom hjem til dette brev og brød ud i glædestårer...Jeg elsker dig Caroline. ♥♥♥ Tak fordi du bragte far ud af fatning. J


2. juli
flere personer har skrevet til mig, at de gerne vil støtte mig under Roskilde Festivalen med hilsner og 'opmuntringer' ift. min kamp mod alkoholen. Sådanne hilsner og 'opmuntringer' modtager jeg meget gerne.

I kan enten sende dem her på facebook under festivalen eller på sms. Nummeret til SMS er 21 96 81 17.

Tusind tak for jeres støtte og support.

Med et netværk som dette så kan det jo for pokker ikke gå galt.

Kampen er min og min alene. Til dem i mit netværk som jeg møder på festivalpladsen: Søger i at presse mig til en enkelt genstand. Så vær klar over, at det ikke er genstand nummer 2 - XX der er de svære. Det et den første. Så vær sød ikke at søge at overtale mig eller tilbyde mig alkoholiske drikke i nogen som helst form.

TAK til jer alle. I er simpelthen fantastiske. Sender masser af kærlighed til jer alle.


3. juli
har i SET vejrudsigten????? Den står på solskoldning på årets Roskilde Festival. Solcremen er pakket.

ETA 13.00

Ses Jakob, Michael, Brian, Lillan, Anja, Lewis, Alexander, Bue, Mikkel Freltoft Krogsholm, Mikkel Hviid Carlsen, Fie, Tim, Alex og hvad i nu hedder allesammen. Beklager jeg ikke lige kan huske alle dem som jeg har aftaler med i løbet af festivalen. Det skal nok komme undervejs.

Igen i år kommer vi desværre til at undvære Henrik Gammelgaard.

Og lige en personlig sejr. Har dags dato ikke rørt alkohol i en uge. Er sikker på at jeg imorgen kan sige 8 dage og når festivalen slutter for mit vedkommende på mandag så kan jeg sige 13. dage.


4. juli
Status på Roskilde Festival.

Hørte en del upcoming bands igår. Nogle af dem havde stort talent andre var vist bare heldige.

Fik også travet hele campingområdet igennem og fundet de sjoveste lejre og talt med en masse mennesker.

Alkohol blev undgået med masser af vand spædet op med friske citrus frugter. Derudover så fik den søde tand ikke for lidt med slik og cola.

Rating på dag 1:
4 ud af 6

Og lad så den egentlige festival begynde. Glæder mig meget til Slipknot på Orange omkring kl. 22.00 efterfulgt af hurtig gang til Arena for afslutningen på Animal Collective. Men først Suicidal Tendencies på Arena.

Hav en super dag allesammen.4. juli
På vej i posen. Men først en gang hypnose på telefonen. Det har været en fantastisk dag. Tror aldrig jeg i alle mine år har fået så mange sanse indtryk som på dette års festival. Der er virkelig noget for hjernen at processe i nat. :-)

Og sidst men ikke mindst...

Jeg har IKKE rørt alkohol. :-)


5. juli
Part 2 of 5 completed succesfully.

Har det pisse godt med mig selv og mine valg. Pisse godt.


5. juli
Er nu lige over halvvejs gennem Roskilde Festivalen. Jeg har endnu ikke rørt en dråbe alkohol og jeg kommer heller ikke til det.

De sidste 3 dage har været en rigtig øjeåbner. Jeg har oplevet utrolig mange ting som jeg aldrig før har oplevet eller lagt mærke til. Eksempelvis tog jeg mig selv i at ligge og meditere foran Orange. Et andet eksempel er at jeg lå i solen og observerede/analyserede en måges opdrift/flyvning.

Konklusion: jeg har det utrolig godt med at være klar i hovedet og jeg ved jeg har styrken til at klare den helt til mandag aften, hvor jeg igen drager hjemad. Jeg ved også at det bliver en blivende tilstand for jeg har aldrig haft det bedre end nu.

Tak for støtten venner. Jeg kæmper også for at i kan få en ven i kan stole på og have tillid til.


6. juli
God morgen Danmark.

Dag 4 i den store alkoholtest er begyndt. Dagen indeholder endnu en gang Spoken word med Henry Rollins efterfulgt af 6 timers arbejde inden Metallica giver en monster koncert.

Det bliver en fantastisk dag.


7. juli
Morgenmad.

Efter en magtdemonstration af dimensioner fra metallica kan jeg erklære, at jeg nu kun er et døgn fra mit mål.


7. juli
Er i klar over hvor tæt jeg er på at fuldføre mit projekt?


8. juli

I FUCKING DID IT!!!

Ses ædruelig til #rf148. juli
er en glad mand, en mand der endelig er i balance med sig selv. Jeg har aldrig haft - og jeg mener aldrig - haft det bedre med mig selv end sådan som jeg har det lige nu. Jeg kan endelig stole på mine egne ord og handle ud fra min egen overbevisning. Dansen med alkoholen er naturligvis ikke forbi. Den kamp vil jeg muligvis skulle kæmpe med resten af mine dage, men nu ved jeg, at jeg sidder i baghånden og har alle esserne på hånden. Så det 'spil' kan jeg kun vinde fremadrettet.

Og så lige en lille hilsen til den søde pige som vækkede mig fra min Roskilde restituering. Caroline far er utrolig stolt af dig. At du i dag kastede dig ud i at svømme uden badevinger da de andre gik i stykke, viser bare hvor stærk en person du er. Små bump på vejen slår dig aldrig ud og du forsætter bare ud af vejen med de erfaringer du nu har fået. Du lader dig aldrig slå ud. Jeg er utrolig stolt af dig. ♥♥♥

Til sidst i denne opdatering vil jeg gerne lige takke en masse fantastiske mennesker for en fed Roskilde Festival og for deres støtte. Ikke bare på festivalen men også udenfor hegnet. Tak fordi i er dem i er. Jeg holder utrolig meget af hver og en af jer. Beklager jer ikke lige fik talt ordentlig med jer alle. Men stor TAK herfra.

P.S. Stod alene da Kraftwerk koncerten sluttede og fældede en tårer. Da jeg så var tilbage i teltet fik tårekanalerne frit løb. Derfor skulle jeg også bare hjem i vante omgivelser og forlod derfor Roskilde Festivalen 2013 i nattens mulm og mørke. Vil skrive lidt mere om min oplevelse af de 5 dage senere i dag eller i morgen.

TAK FOR STØTTEN OG SUPPORTEN UNDER FESTIVALEN... RESPEKT...


8. juli
en kort opdatering på min Roskilde Festival 2013.

Som I alle ved så tog jeg på Roskilde Festival en lille uges tid efter jeg måtte erkende, at alkoholen havde taget kontrollen med mit liv, ødelagde mine relationer og ikke mindst var hovedårsagen til mine kriser herunder ikke mindst min depression, stress og paniske angst.

Beslutningen blev delvist truffet i samråd med forskellige folk her på facebook. Er taknemmelig for alle dem som bød ind med råd og vejledning. Specielt da jeg søgte at hoppe over hvor gærdet var lavest og ville tillade mig selv alkohol under festivalen. Udover at være åben omkring spørgsmålet her på facebook så har jeg selvfølgelig også konsulteret professionel hjælp.

Det umiddelbare resultat af festivalen må snart være kendt af alle. Jeg drak ikke andet end kaffe, vand og sodavand under hele festivalen. Hvad ingen rigtig kender er hvad der er foregået indeni mig og hvor det stiller mig nu. Så det vil jeg prøve at sætte nogle ord på i hel tilfældig rækkefølge:

- jeg er nået til den erkendelse, at jeg sagtens kan more mig i selskab med andre uden alkohol. Også selvom de er påvirkede.

- jeg kan rammesætte det rum, hvori jeg skal befinde mig for at fungere. Eksempelvis var noget af det første der blev drøftet i lejren hvorledes andre skulle interagere i forhold til min beslutning. Blandt andet at de skulle være efter må såfremt jeg overvejede en øl/genstand. Det blev aldrig aktuelt.

- jeg har oplevet ved selvsyn hvordan andre må have set mig tidligere. En af fordelene ved en festival er at man ser folk i de mest 'usle' situationer grundet ekstrem indtag af alkohol. Sådan ønsker jeg ikke nogen skal opleve mig, og det erkender jeg desværre at der er mange der har gjort gennem tiden.

- jeg har oplevet, at jeg kan finde ro i selv de mest kaotiske omgivelser. Jeg brugte meget tid på at gå selvstændig rundt til musikken på pladsen. Hver gang jeg kom til et nyt telt så fandt jeg roen i mig selv. Jeg kunne give mig selv plads til at reflektere og endog meditere i sådanne omgivelser. Jeg kunne ligge og kigge på himlen samtidig med at jeg gav tankerne frit løb.

- jeg har oplevet at mine generelle fysiske konditioner er blevet væsentlig forbedret efter 10 dage uden alkohol. Kroppen er simpelthen begyndt at fungere bedre og bedre. (hvis man så tog den øgede cigaretrygning under sådan en festival ud af ligningen så ville det nok have været væsentlig bedre. Det må være næste projekt.)

- jeg har oplevet, at jeg har væsentlig lettere til godt humør og et smil.

- jeg har oplevet, at jeg er mere tiltalende og mere åbensindet.

- jeg har oplevet at musik betyder utrolig meget i forhold til at jeg har ro i kroppen. Musik virker lindrende på mig.

- ja, og så har jeg oplevet at blive kaldt lækker af en ung pige (fik også at vide hvad hun havde tænkt tidligere). Eller hvordan var det lige hun formulerede det Karin? Og hvor gammel er hun egentlig?

- jeg fik talt om min nære fortid med folk, som ikke har opgivet mig tiltrods for at jeg ikke tidligere har levet op til deres tillid og tiltro.

- jeg oplevede, at de nære venner jeg faktisk har syntes godt om min udvikling og den person jeg er lige nu.

- jeg oplevede i nat, hvor meget beslutningen egentlig betyder for mig og hvor stor lysten er til at holde fast. For anden gang i mit liv brød jeg ud i tårer foran orange scene. Første gang var til afslutningen af en koncert med Nine Inch Nails, hvor de afslutter koncerten med min yndlingssang - HURT - i en akustisk version - en sang som siger meget omkring hvordan jeg har haft det i mange år. Men tilbage til i aftes/nat, hvor tårerne kom frem foran orange og igen da jeg lå i mit telt. Tårerne var af ren glæde og de gav mig lysten/motivationen til hurtigt at komme tilbage til virkeligheden og leve det liv som jeg ønsker at leve: ædruelig, sandfærdig, arbejdssom og empatisk i en virkelighed der er tryg og sikker.

Nogen vil sikkert nu spørge om jeg ikke oplevede en trang til alkohol på noget tidspunkt? Nej, det gjorde jeg faktisk ikke. Da beslutningen om at tage til Roskilde Festivalen i ædruelig tilstand så var terningerne smidt. Aben på skuldrene var billedligt talt skudt i sænk.

Ovenstående oplevelse er det en fornøjelse at dele med jer. Jeg har også delt fornøjelsen i noget mindre grad med den person som har ansvaret for, at jeg faktisk har haft modet til at kigge indad de sidste 3 måneder (ville ønske hun kunne få al informationen - men det er desværre for meget kommunikation mellem hende og jeg). Personen som 'lagde' værktøjerne til mig inden hun måtte erkende, at min kamp (inkl. løgne, bristede løfter og økonomisk usikkerhed) drænede hende for energi og dermed indirekte var årsag til hendes manglende restitution ovenpå hendes hjernerystelse. Jeg er dybt taknemmelig for at kunne have kaldt hende min kæreste/forlovede, og jeg ville ønske, at jeg på samme måde kunne 'ligge' værktøj frem til hende således at hun kan komme sig. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har givet hende et par forslag eller 3 til, hvorledes jeg ville kunne hjælpe hende.

Ja, det var så de reflektioner der kom ud af en gåtur på 14 kilometer og to en halv time med musik i ørerne.


8. juli
Var ikke færdig med at teste mig selv. Så tager en aften bag fadølshanerne og servicere et udsolgt Amager Bio. :-)


10. juli
SUNDHEDSADVARSEL:
Bliv for guds skyld ved med at drikke 7-10 øl dagligt. Kroppen behandler en pænt de første 10 dage efter man er stoppet. Man føler man er et nyt menneske. Men så kommer 'elendigheden' i form af følelsesløshed i hænder/fødder, pludselige kramper og ikke mindst voldsomme svedanfald.

Så bliv for guds skyld ved med at drikke.

Ja, det var så dagens opdatering med et humoristisk snit. Min krop bestemmer ikke over mig. Den kan brokke sig lige så højlydt den vil. I dag bliver den straffet med ekstra hård motion. Det må være en passende straf for dens brokkeri.


10. juli
den sidste daglige opdatering omkring min kamp mod alkoholen. Fremover bliver det kun ugentlig... Såfremt det giver mig noget at dele mine oplevelser.

Det er i disse minutter 14 dage siden jeg endelig kom til den erkendelse, at jeg ikke kan styre mit alkoholindtag, at alkoholen havde taget kontrollen over mit liv og bl.a. kostet mig mit livs kærlighed.

Positive oplevelser i perioden:
1) At kunne føle sig selv.
2) At opleve at jeg faktisk godt kan hygge mig i festlig lag uden alkohol.
3) At jeg faktisk befinder mig meget bedre i sociale sammenhænge uden jeg har indtaget alkohol.
4) Jeg er meget mere sandfærdig overfor mig selv og dermed også omverdenen.
5) Min krop er begyndt at fungere normalt igen. Ved reelt ikke om det er normalt. Kan ikke huske følelsen, men det føles ihvertfald meget bedre.
6) Er begyndt at sove normalt og er udhvilet når jeg vågner.
7) Jeg har mere ro i sindet. Kan faktisk nyde mit eget selskab (et stort problem ifm. samlivet med Marie og de tilpasninger, der gjorde at jeg var alene mestendels af tiden fordi hun skulle have ro).
Min hjerne er begyndt at komme op i omdrejninger igen. Det er mit gæt at den har kørt på 60-70% af sin ydeevne i mange år.
9) Venner og bekendte kan se en positiv forandring og udtaler, at de nu faktisk har lyst til at være sammen med mig. Ikke af pligt men af lyst.
10) Folk er faktisk begyndt at ringe til mig for at tale med mig og invitere mig ud. Skete næsten aldrig førhen.

Negative oplevelser i perioden:
1) Startede egenligt med processen som et værktøj til at få Marie tilbage. Det var dumt, naivt og dømt til fiasko (i hvertfald set i forhold til at stoppe helt).
2) De sidste 2 døgn har ikke været sjove. Kroppen er ligesom begyndt at reagere på, at det er længe siden den har gået i så lang tid uden alkohol. Det giver sig udtryk i svedture, følelsesløshed i venstre hånd/fod og pludselige kramper i de mest mærkelige muskler.
3) At der er nogen som har behov for at ytre at man er dømt til at fejle (de kan rende mig noget så grusomt - jeg fejler aldrig når jeg sætter mig personlige mål - i hvertfald ikke så længe jeg er klar i hovedet).
4) At jeg i starten var alene i processen. Det føltes rart ubekvemt at være i mit eget selskab.

Konklusionen her 14 dage inde i processen må derfor være at jeg nok skal klare det. At jeg gennem min åbenhed bl.a. her på facebook, får den sparring og udfordring jeg har behov for for at holde fast. Et godt eksempel herpå er jeres 'angreb' på min beslutning om at rationere mig igennem Roskilde Festivalen. I havde jo hel ret. At gå igennem festivalen uden en eneste genstand er en af de mest positive oplevelser jeg har haft længe. At jeg ikke får støtte og opbakning fra den side, jeg mest ønsker betyder intet i forhold til at komme i mål.


12. juli
smuk fredag morgen. Vågner til en masse søde og velmenende beskeder og mails fra folk, som gerne vil hjælpe mig i min personlige udvikling. Det er super fedt at opleve folk række hånden ud selvom de kun kender en fra facebook. At der er så mange som forstår den proces jeg er i gang med. Er dybt taknemmelig for det udviklende netværk jeg har her på facebook.

RESPEKT

God weekend til alle. Må solen, smilene og det gode humør være en bærende del heraf.


13. juli
har haft en hel igennem fantastisk dag. Først blev hytten ordnet fra bund til top. Så en dejlig jazz koncert ved Kvarterhuset fulgt op af afslutningen på Tour de France på Café 5 øren, hvor der tikkede en middagsinvitation ind på telefonen. God middag og godt selskab som blev fulgt op af at drengene tog ud og spille billard. Da min ven ikke kunne drikke mere satte jeg mig på cyklen og tog ind til mine liberale venner som sad på Toga.

Og ved i hvad kære venner. Jeg har ikke på noget tidspunkt haft lyst eller rørt alkohol udover da Jonas absolut skulle hælde en halv øl udover mig.

Er utrolig taknemmelig for mine venner og bekendte. I gør mig stærke. Tak fordi i er som i er og fordi i acceptere, at jeg ikke kan 'lege' på samme vilkår som jer.

RESPEKT

Og nu lidt natmad inden det rene sengetøj kalder.


13. juli
Hvor er det fedt at vågne efter en god aften i godt vennelag og så ikke være ødelagt af eftervirkningerne af alkohol. Så får man også noget ud af lørdagen. God dag til jer alle.


13. juli
er ret godt tilfreds med min øjeblikkelig transformation. Var ude og inspicere Bryggen som jeg plejer i mine fri weekender. Inspektionen plejer at inkludere et besøg på den lokale beværtning og det gør den stadig. Men hvor er det en fornøjelse, at der nu straks bliver langet en kold cola over disken, Samtidig med at man oplever at det er det mest naturlige i verdenen at Dennis nu ikke længere drikker. Og rosen/støtten fra de lokale betyder også utrolig meget i kampen.

Eneste negative oplevelse de sidste 24 timer er, at en person følte sig nødsaget til at betvivle min ærlighed fordi jeg var ude blandt venner til kl. lort i nat. Straks føg der beskyldninger om at jeg drak og var en forbandet løgnhals uden rygrad. Ved i hvad kærer venner? Det røg ind af det ene ører og ud af det andet. Jeg gad ikke engang forsøge at argumentere mod udtalelsen eller endsige dokumentere, at jeg sad på både Haraldsborg og Toga i aftes uden at røre alkohol.

Jeg kender sandheden og skal kun stå til regnskab for mig selv. Jeg kan stadig se mig selv i spejlet og anerkendende sige: du gør det fandme godt. Du er tro mod din egen beslutning og værdier.

Nu vil jeg se Tdf, tage en morfar og så ud på dagens løbetur.

God lørdag til alle.


17. juli
Har lige læst nogle kloge ord. Dem vil jeg gerne dele med jer.

-----

Mennesker er urimelige,
ulogiske og selvcentrerede.
Elsk dem alligevel.

Hvis du gør det godt, vil folk
anklage dig for at du har skjulte,
egoistiske motiver.
Gør det alligevel.

Hvis du har succes, vil du få
falske venner og sande fjender.
Prøv at få succes alligevel.

Det gode du gør i dag,
er glemt i morgen.
Gør det alligevel.

Ærlighed og åbenhed gør
dig sårbar.
Vær åben og ærlig alligevel.

Det du bruger årevis på at bygge op, bliver måske ødelagt
fra den ene dag til den anden.
Byg alligevel.

Folk har virkelig brug for hjælp,
men de angriber dig måske hvis
du hjælper dem.
Hjælp dem alligevel.

Giv verden det bedste du har,
og du får kun utak som løn.
Giv verden det bedste du har alligevel.

- Karl Menninger

-----

Er det ikke vise ord?


17. juli
må snart stille mig selv nogle større prøvelser.

Alkoholstoppet virker naturligt og ligetil.

At begynde på motionen virker for nemt. Og målsætningerne nås hurtigere end de sættes.

Måske man skulle forsøge sig med et rygestop i nær fremtid? Kunne det være det det gav min personlighed lidt udfordring? Udover kærligheden altså.


20. juli

Kort status på egen person (den kan måske snyde fordi jeg har børnene), men jeg har sjældent haft det bedre end jeg har lige nu. Har ro i krop og sjæl. Er ikke ramt af alkoholens tåger. Får motion hver evig eneste dag. Og så har jeg igen fanget min store interesse for fagbøger som bliver slugt i et væk. Men bedst af alt. Jeg sover minimum 7 timer i et stræk hver nat.

Så nu kan verdenen bare komme an. Jeg vil omfavne og kysse den.


22. juli
Hold da kæft nogle glade børn jeg fik tilbage. Og en onkel der var super glad for muligheden for en dag med dem.

Det er sgu fedt engang imellem at glemme egne behov og tilgodese andres. Smilene har været det hele værd. Og bonussen er de gode fortællinger man nu får. :-)

En super glad og veltilfreds Dennis der logger af for i dag. :-)

Ses venner. :-)


23. juli
Vil gerne dele et af de værktøjer jeg bruger i min kamp mod alkoholen. Det er en hypnose app som bekæmper afhængigheden. Man starter op med den 2 gange dagligt over en 14 dages periode og kan derefter nøjes med et par gange om ugen. Selve sessionen tager mellem 14 og 20 minutter. Personligt lytter jeg til den hver aften inden jeg sover.

Udover denne app så benytter jeg også en app omkring selvværd, hypnose (indre ro) og en der hedder sov godt. De har alle vist sig at have positiv effekt på undertegnede.

Alle apps er udviklet i samarbejde med Jacob Strachotta.

På denne placering er der en fuld oversigt over apps til iPhone og Android: http://jacobstrachotta.dk/hypnose/13-hypnose-apps

Håber ovenstående kan være til inspiration for folket derude. God fornøjelse. :-)


23. juli
Idioten der sagde motion var godt for kroppen skulle prøve at være i min krop. Den havde det meget bedre da jeg var afhængig af alkohol.

I morgen er det 4 uger siden alkoholen blev skiftet ud med motionsafhængighed.24. juli
i disse minutter er det 4 uger siden jeg traf den bedste beslutning i mit liv.

Jeg har nu levet uden alkohol i 4 uger uden de store udfordringer hvis man ser bort fra i mandags, hvor det var 3 måneder siden Marie forlod mig.

Største plus:
Meget større nærvær og energi. Væsentlig nemmere ved en ærlig, sårbar og ligevægtig kommunikation. Ligner igen et forholdsvis normalt menneske uden følelsesløshed i hænder og fødder.

Største minus:
Erkendelsen af at jeg har ødelagt den kærlighed jeg altid har søgt efter. At jeg mistede den eneste kvinde jeg nogensinde har respekteret og set op til. At det er gået op for mig at jeg længe har svigtet en masse mennesker jeg holdt af.

Det videre forløb:
- ingen alkohol
- mere motion
- øget kost omlægning
- rygestop (40 cigaretter om dagen er for meget)
- styr på de sidste dele af mit liv som endnu ikke er i min personlige kontrol

TAK FOR STØTTEN VENNER. OG FOR DEN RESPEKT JEG MÆRKER.

TAK ER ET FATTIGT ORD.


27. juli
i løbet ad de sidste 2-3 uger er det gået op for, hvor fantastisk en kæreste jeg egentlig havde. På trods af hendes hjernerystelse støttede hun mig uselvisk gennem 2 år til trods for at jeg oftest alene tænkte på egne behov og konstant levede fra dag til dag.

Nu hvor jeg vitterlig er fokuseret på nuet og en holdbar personlighed, der faktisk holder af at tilfredsstille andres behov. Så bliver savnet og frustrationerne over "hvorfor gjorde jeg ikke noget tidligere?" ekstreme. Til tider nærmer den smerte sig årsagen til mit alkoholmisbrug. Men nu kan jeg styre det. Kontrollere mine egne handlinger og i respekt for mig selv og det jeg havde engang så kommer jeg aldrig til at røre alkohol igen. Er klar over at dette er essentielt for den tillidsopbygning og respekt som er voksende fra jer kære venner.

Så af hele hjertet tak fordi i lytter til mine tanker. Og tak fordi i taler mig på plads når jeg søger at hoppe over hvor gærdet er lavest. Respekt herfra.


28. juli
i dag har på mange måder været skelsættende. Jeg har afsluttet de første 2 ud af 3 ugers ferie med børnene. Normalvist bliver jeg meget deprimeret når de sendes hjem til deres moder. En tilstand som ret ofte bringer mig til at drikke. Specielt når der er et tomt hjem at vende hjem til.

I dag forløb det anderledes. Jeg gik turen fra Nørreport og hjem. Fik en cola og et glas isvand på Borgen. Derefter tog jeg på café 5 øren og så Brøndby leve op til deres ekstremt lave bundniveau mens jeg nød min pizza og et par Colaer. Er nu hjemme på sofaen og glæder mig til en film med Will Smith. Kære venner. Har ikke på et eneste tidspunkt tænkt på alkohol og har ikke haft lysten. Og nej. Jeg har heller ikke været deprimeret eller lignende. Går tværtimod rundt med en følelse af at livet er fantastisk.

Med denne ærlighed en god aften til alle.

Og tak til dem som har været med til at gøre de 2 uger fantastiske. Specielt Caroline og Christian, men naturligvis også Inger Leth, Hugo Farcinsen Leth, Janni Leth og Luna-Sophia Farcinsen Ballester-Leth som bidrog med yderst behageligt selskab undervejs. ♥♥♥


28. juli
nogen sagde han var en 40 årig færdig alkoholiker... Men efter 3 ugers løbetræning - og til trods for at han ryger mellem 30 og 40 cigaretter om dagen - så smækkede han lige en coopertest af på 2,94 kilometer.

Så kære unge venner. Lad være med at kalde nogen færdig som 40 årig med mindre i kan levere et bedre resultat end det.


29. juli
en opdatering på min mentale rejse:

Min mentale rejse og starten på en transformation jeg ikke havde troet muligt startede den 22. april i år. På denne dato forlod mit livs kærlighed mig. Hun havde givet mig alt hvad hun kunne for at hjælpe mig, men jeg lyttede ikke og tænkte hun projicerede hendes udfordringer over på min person og var ret selvisk. Ja, det ved vi så alle nu at hun ikke var. Tværtimod havde hun elsket mig på trods af alle de udfordringer jeg havde og støttet/coachet mig til at indse dette.

Da hun gik gjorde jeg det jeg er alle bedst til. Jeg drak mig så at sige i hegnet hver evig eneste dag. Kunne sidde og være særdeles produktiv med den eneste tanke i baghovedet "hvornår kan jeg få dagens første øl?". Ikke nogen rar måde at leve på skal jeg hilse og sige.

Jeg ville på daværende tidspunkt stadig ikke erkende, at det var alkoholen som var årsag til alle mine problemer og personlige nederlag. Tænkte det må være noget udefra kommende som ødelagde mit liv og med min fortid (de nærmeste venner kender denne) in mente så var en sådan tankegang egentlig ret plausibel.

På et tidspunkt i de første uger efter Marie var gået begyndte jeg at interessere mig for mindfulness. Dette har i den grad fanget mig som en del af jer jo ved. Denne interesse gjorde at jeg begyndte at interessere mig for meditation og healing (Reiki Healing - Tak Evamaya for henvisningen til din kæreste). Jeg begyndte at efterspørge erfaringer med dette. Her var specielt Anastasia St en god hjælp. Hun henviste mig til de gratis introduktionstimer hos Brahma Kumaris plus hun tog mig med til et længere spirituelt foredrag om "kompleksitet i menneskelige relationer". Efter det foredrag var jeg solgt og gik helhjertet ind i meditationen. Drak stadig og var også halvberuset til nogle af undervisningstimerne. Men jeg tog meditationen til mig og meditere til stadighed et par gange om dagen.

Meditation og det at leve mindfuldt gjorde, at jeg begyndte at se verden indefra og ud i stedet for udefra og ind. Det gjorde at det langsomt gik op for mig, at alle mine problemer og alle mine personlige udfordringer startede hos mig selv. Så gik mit personlige detektiv arbejde i gang med analyser af mig selv. Jeg fandt ret hurtigt ud af, at jeg ofte benyttede løgn eller fornægtelse når det kom til min egen person. Som oftest fordi jeg var bange og ikke turde blive såret følelsesmæssigt eller endsige såre andre. Jeg fandt ud af, at løgnene og fornægtelsen faktisk var det der gjorde at andre valgte mig fra herunder ikke mindst Marie. Så gik analysen et spadestik dybere og jeg fandt ud af, at jeg grundet ovenstående selvmedicinerede mig selv til at kunne leve med disse løgne og fornægtelser. Dette gav så bare nye løgne og fornægtelser så jeg var egentlig fanget i en særdeles negativ spiral.

Derfor nåede jeg den 26. Juli også frem til, at hvis jeg ønskede at ændre andres og min egen fortælling om mig selv. Så var jeg nød til at droppe alkoholen. Beslutningen blev faktisk ret nem fordi jeg havde analyseret mig selv i bund (i øvrigt i et dobbelt parløb med en psykolog og psykoterapeut). Så siden beslutningen blev truffet har livet været meget, meget nemmere for mig.

Jeg syntes selv, at jeg nu fremstår som et ærligt og ædrueligt menneske. At jeg konstant kigger på, hvad kan jeg bidrage med til de relationer jeg indgår i fremfor hvad kan mine relationer bringe mig. Og dette har givet mig et kæmpe, kæmpe boost. Et boost som så også har gjort, at jeg nu er begyndt at arbejde med den fysiske del af min person, hvilket bl.a. har betydet, at jeg har genfundet kærligheden til løb og fysisk træning. Denne kærlighed har igen betydet et øget overskud og fokus på det mentale arbejde med min personlighed og fortælling om undertegnede.

Så min konklusion er at 2 datoer i mit liv er skelsættende for resten af mit liv. Den 22. april og 26. Juli vil for altid stå mejslet i min erindring som tidspunkter der ændrede historien.

Nu må de kommende uger og måneder så vise, om den person som har størt ansvar for min udvikling tør erkende dette og igen tør udvise mig tillid. Jeg håber det inderligt, men er også parat til, at leve livet videre alene og udleve de drømme jeg har. Uanset hvad så ved jeg, at jeg går en positiv fremtid i møde.

I forhold til ovenstående proces er der nogle mennesker som virkelig fortjener en anerkendelse fra min side. Nævner her i tilfældig rækkefølge: Anastasia, Evamaya, Zenia, Stineaja, Ronni, Peter, Brian, alle 'drukvennerne' på Borgen og de frivillige i Amager Bio (i ved hvem i er), som har støttet mig hele vejen igennem. En speciel tak skal faktisk lyde til Maries søster og hendes svoger. Jeg har sikker glemt nogen. Men det betyder ikke at respekten eller anerkendelsen skal udeblive. Den skal nok komme.

God dag til jer alle. Lad os nu nyde Indian Summer og smile til hinanden.


29. juli
Man taler ofte om den 7 dag, den 7 måned og det syvende år som værende krisetidspunkter i f.eks. forhold, rygestop ol.

Derfor dropper jeg foreløbigt min plan om rygestop frem til den 8 uge af mit alkoholstop. På den måde 'stresser' jeg ikke mig selv i hvad andres erfaringer siges at kunne blive en konfliktperiode. Måske venter jeg hel til efter den 10 uge. Men beslutningen er nu truffet. Nikotin afhængigheden skal også have en over nakken.


30. juli
Bogen "varige forandringer" kan varmt anbefales til alle som ønsker at udskifte dårlige vaner med noget bedre. Bogen er skrevet af 3 amerikanske forskere. Bogen kan købes på www.forlagetsydgaarden.dk.

Bogen har ikke har andet end positiv indflydelse på mit liv.


1. august
har lige modtaget denne positive besked i min indbakke. Jeg har af respekt for vedkommende ikke medtaget hans/hendes navn.
_____________

Hej Dennis
Vi har aldrig mødtes offline, men vel egentligt kun haft det sociale omkring spil her på facebook - og udfra det kan jeg " dømme " dig ud fra andet end det.

Jeg syntes du virker til at have en fantastisk personlighed der skider på janteloven og egentligt gør hvad du selv vil uden skelen til hvad andre tænker om det. En egenskab der viser en vinder fremfor en taber. Det kunne mange folk lære noget af!

Normalt bryder jeg mig ikke om når folk hænger deres vasketøj til tørre offentligt på facebook, men glæder mig egentligt dagligt over at læse om din udvikling personligt, emotionelt og fysisk. Syntes det er betagende på mange måder og fantastisk at se et menneske der er så meget i harmoni med sine behov til trods for en tentativ tilværelse efter jeres brud.

Hvorfor skriver jeg det til dig?... Tjah, ingen anelse og egentligt ikke med anden hensigt end * Thumbs Up* til dig for godt arbejde med dig selv i situationen - og *Keep Up The Good Work*, Det er inspirerede læsning for mig som udenforstående.

Brug denne skrivelse som du lyster, men venligst undlad at offentliggøre mit navn til nogen. Vil helst leve mit liv Incognito

Med håbet om det bedste for dig.
_____________

Sådanne beskeder giver en energi og motivation. Tak er et fattigt ord.


2. august
er positiv i mit mindset og tilgang til andre. Det giver mig kun positive oplevelser.


2. august
læste noget meget klogt tidligere i dag. Det handler om Appreciative Inquiry og 4D modellen.

I min optik - sådan rent retrospekt - så er det hvad jeg har gjort de sidste 2-4 måneder. Jeg kendte ikke modellen eller faserne for 2-4 måneder siden. Dem er jeg reelt set først blevet rigtig opmærksomme på i dag.

1) Affirmitive topic choice
Jeg satte ord på mine drømme og hvad jeg virkelig ville have succes med i livet. (satte så at sige rammen for mit ønske til udvikling) Dette gjorde jeg bl.a. via billeder på væggen i mit soveværelse med ting som jeg ønskede mig af livet (se vedhæftede billede - det er kun mig som kan sætte ord på planchen. Den indeholder alt det positive og en negativ ting. Marie, Kærlighed, Rejser, Kultur, Socialt samvær og familien som ting jeg ønskede mig mere af og Alkoholen signaleret ved guld tuborg som værende hæmskoen for ovenstående).

2) Discovery (hvad virker allerede - gør mere af det)
Så kiggede jeg meget nøgternt på min egen person og handlinger. Fandt nogle områder hvor jeg havde hel eller delvis succes og arbejdede benhårdt på disse. Begyndte at fejre mine små successer og successerne voksede.

3) Dream (udtænk og oplev historier og scener for den fremtid)
Så begyndte jeg at drømme om fremtiden. Nu havde jeg ligesom fundet mig et fodfæste og jeg kunne forholdsvis klart (hvis man kan det i alkoholtåger) tænke på, hvad jeg egentlig drømte om og de forestillinger jeg havde omkring fremtiden. Dette gav mig endnu mere blod på tanden og jeg besluttede på daværende tidspunkt - med baggrund i ovenstående succes - at forsøge mig med bl.a. et alkohol stop og på at komme i form igen.

4) Design (Hvordan bliver drømmen til virkelighed)
Dette førte til en detaljeret planlægning og erkendelse af, hvad jeg skulle gøre for at nå mine fremtidsmål. Jeg blev bevidst om de handlinger der skulle til for at vejen mod drømmene blev kortere.

5) Destiny (Handler om at realisere drømmene)
Nu er jeg så kommet til den position, hvor jeg gerne skulle udleve min skæbne med al den genfundne energi og motivation.

Kilde - Handbook of appreciative inquiry.
Mon der er nogen som kan bruge denne model til noget?

Og nej. Jeg kommer nok desværre ikke til at opleve den virkelighed jeg satte mig for indledningsvis for 2-4 måneder siden. Men med korrigeringer og optimering af handlinger siden da. Så kommer jeg ud på den anden side som et mere helt, komplet og succesfuldt menneske. Et menneske som allerede har udviklet sig mere i de sidste 4 måneder end i de sidste 20 år. Et menneske som faktisk er nærmest lykkelig.


3. august
Vågnet i en sindsstemning jeg ikke bryder mig om. Hvis denne ikke ændres radikalt inden frokost så er jeg nok nødsaget til at ændre alle planer for lørdagen.3. august
hvis jeg ikke tør stole på min egen styrke og sande jeg, men giver efter for frygten fremfor at konfrontere denne så har jeg tabt. Jeg vil derfor anerkende og omfavne min frygt for egen svagelighed i dag og overholde de planer som er lagt tidligere på ugen. Vil igen kigge frygten direkte i øjnene, snave den i gulvet og tage endnu en sejr over denne.

Kunne jeg klare Roskilde Festivalen og de sidste ugers socialt samvær med 'berusede' personligheder så kan jeg også klare dagens udfordring.3. august
sætter lørdagen på skinner om små 10 minutter. Har et travlt program foran mig:
1) Cykeltur med 'cykelholdet' fra Amager til Østerbro (forventet varighed 2 timer).
2) Københavner opgør i 2. division mellem B93 og Fremad Amager på Østerbro Stadion.
3) Picnic med Liberal Alliances byrådskandidater til borgerrepræsentationen i Kgs. Have.

Mon jeg når det hele?

God lørdag til alle. Husk nederlag er ikke en option jeg arbejder med.


3. august
vågnede i morges og var dybt bedrøvet, havde panisk angst og mærkede mit gamle selvhad.

Alt dette kom ud af den blå luft og ramte mig afsindig hårdt. Derfor var min første tanke om jeg ville give efter for den frygt som naturligt kommer i mig med sådanne følelser. Var jeg sikker på om min udvikling var så langt, at jeg kunne modstå tidligere tiders handlemønstre? Derfor traf jeg tidligt i morges den beslutning, at jeg ikke skulle følge dagens planlagte events.

Da jeg havde siddet i en times tid, mediteret og reflekteret over tingene så fandt jeg ud af, at jeg sagtens ville kunne handle i overensstemmelse med mine beslutninger og leve dagen som planlagt. At jeg kunne sætte min angst og selvhad i skak.

Den beslutning er jeg rigtig glad for. Jeg har haft en super dag i selskab med dejlige mennesker. Jeg har deltaget i 'cykelholdets' øl tur til en Fremad Amager udekamp. Jeg har været med 'cykelholdet' på indtil flere beværtninger og sluttede dagen på Café 5 øren med en masse dejlige amagerkanere. Jeg har på intet tidspunkt i løbet af dagen nydt andet end sodavand og kaffe.

Så endnu en sejr til scrapbogen.

Tak til bl.a. Allan, Franz og Dennis for en god tur/retur gennem Københavns gader og tak til alle de dejlige mennesker jeg har talt med i dag.

Love and respect to all.


4. august
Varige og gode ændringer i ens liv kræver som udgangspunkt, at:

Man er 100 % ærlig om vanen/udfordringen.

Man 100 % erkender, hvilken indflydelse og konsekvenser det har på ens liv.

Man ikke banker sig selv oven i hovedet, da dette ofte bare skaber endnu mere internt pres, hvorved man som oftest er mindre forandringsparat.

-----

Ikke uvæsentlige informationer såfremt man skulle støtte et andet menneske i forandringsprocesser.


5. august
er dybt taknemmelig for de privat beskeder jeg får for tiden.

Hvis man tør være åben, ærlig og sårbar så bliver man mødt med støtte og support fra de mest ventede og uventede sider. Det er simpelthen fantastisk at opleve.

I'll never let you down.


5. august
har overvejelser omkring nogle spændende tiltag. Det er noget som både gør mig glad og som jeg frygter. Men tiden for tiltagene nærmer sig og de imødeses med oprejst pande, selvtillid og gå på mod.

Jeg glæder mig.

5. august
fik et usædvanligt og ubehageligt opkald tidligere på aften. Fik en sviner af værste grad af cirka 1 minuts varighed og så viste den sig at være ubegrundet.

Hahaha. Elsker mennesker som eksplodere i irrationalitet og er helt i følelsernes vold. Nogen mennesker skulle tænke og forholde sig til virkeligheden inden de greb knoglen.

Mon vedkommende ringer og undskylder på et tidspunkt?


6. august
fik svar på min mail igår. :-S

En fortvivlet og lettere konfus Marie afviste alle forandringer og bidrog med et utal af svinere. Alt dette nåede hun på 56 sekunder.

Hun er vist ikke færdig med mig. Men tiden nærmer sig efterhånden hvor jeg er færdig med hende. Min positive indstilling til verdenen og min egen person skal ikke ødelægges af hendes mistillid og hendes leven i en fjern fortid.

Så alt i alt tager jeg det med ophøjet ro og enorm selvtillid.

God tirsdag til alle.


6. august
Midtvejs i min personlige udvikling - omkring midt juni - var min vægt nede på skræmmende 72 kilo. I dag 2 måneder senere er jeg næsten halvvejs tilbage på min kampvægt med 80 kilo.

Den øgede vægt er primært kommet gennem kostændringer og intensiv træning. Mon ikke man når målet om en vægt på 87-90 kilo indenfor de næste 3-4 måneder?

Ps. Min højde er 187 cm.


7. august
6 UGER!!!!!

Så går vi ind i den syvende uge. Den som eksperterne kalder den 'svære' uge. Den bliver aldeles ikke svær. Har en målsætning og den skal jeg nok nå i respekt for mig selv og min egen person. Denne målsætning hænger nemlig uløseligt sammen med nogle af de andre mål jeg har sat mig for det kommende år. Så der bliver ingen slinger i valsen her.

Tak for støtten venner.


7. august
6 UGER!!!!

Kommende målsætninger:
- rygestop
- DHL stafet på under 25 minutter (løber for partiet)
- starte på motionsboksning i CIK (starter i næste uge)
- Lillebælt halvmaraton (2014)
- Berlinmaraton (2014)
- Økonomisk råderum til ferie i uge 8-9 (2014)
- Økonomisk råderum til 14 dages rundtur i USA med børnene (2014)
- Påbegynde Master i enten innovation eller management development (forår eller efterår 2014)

Så der er virkelig noget at arbejde på det næste halve/hele år og jeg glæder mig af helvede til.

Men lige nu vil jeg række hænderne over hovedet og juble over de 6 uger uden alkohol.


8. august
feriens afslutning nærmer sig. Sommeren 2013 vil altid stå i min erindring som året hvor jeg blev 'genfødt'. Ja, det lyder lidt religiøst, men det er det ikke. Jeg føler mig lige nu som et mere hel og komplet menneske. Et menneske med et lyst sind og en nysgerrighed efter livets gaver herunder ikke mindst kærligheden og respekten der er mellem 'ordentlige' mennesker.


8. august
”Behind every problem lies a frustrated dream”
-      Peter Lang


9. august
vil gerne dele et par af mine væsentligste værktøjer de sidste 2-4 måneder.

Den første og væsentligste. Det værktøj som satte det hele igang var træning i meditation. Denne træning skabte ro i mit sind og gav mig interessen/nysgerrigheden på alternative måder at arbejde med sindet på.

Denne interesse og nysgerrighed ledte mig hen til hypnosen. Da jeg har/havde en travl hverdag søgte jeg efter alternativer til den personlige hypnose. I den forbindelse faldt jeg over Jacob Strachottas hjemmeside. Derfra har jeg downloadet 5 apps som jeg benytter kontinuerligt (se nedenfor). De forskellige apps findes til både IOS og Android.

Her de de apps jeg har benyttet og frekvensen:
Sov godt
Godnat Dagligt
Optimalt liv Ugentlig
Rummet

Hypnose
Indre Ro 2 x ugentlig
Mere glæde
Geare ned

Motivation
Indre drive Dagligt
Optimalt liv Ugentlig
Geare ned

Uafhængig
Naturligt drug Dagligt
Den rigtige retning 2 x ugentlig
Optimalt liv Ugentlig
Geare ned

Selvværd
Jeg er fri Dagligt
Optimalt liv 2 x ugentlig
Jeg kan hvad jeg vil Dagligt

Alle nævnte hypnoser er gratis. Så der er ingen undskyldning for ikke at teste disse. Inden du tester hypnoserne så læs lige vejledningen inden. Der går x antal gange før de virker i det det ikke er personlig hypnose.


9. august
hahaha

Jeg har lige opdaget, at jeg står som værende Maries anden ægtefælle på hjemmesiden med hendes stamtræ. Sjove ting man kan opdage ved at google sig selv.


10. august
Vil nyde de sidste nogen og 30 timer med børnene. Vil gøre dette med et klart hoved og med en færdig plan for andet halvår på papiret.

Jeg kan love jer, at mit andet halvår bliver mindst ligeså fantastisk og udviklende som de sidste to til fire måneder. Jeg ser virkelig frem til at komme igang. Men nu vil jeg koble 100 % af de næste mange timer.

God weekend til alle i skønne mennesker.


11. august
Fokusere al min kærlighed og opmærksomhed mod dem som ønsker det.

Er jo en 'forbandet' hippie. Og nu tid til meditation.


11. august
er sikker på at det bliver et særdeles skelsættende halvår for undertegnede. Satser alt i dette halvår for at nå mine drømme. ALT

Sætter den første store indsats i ugen der kommer. Fredag ved jeg som om jeg har smidt gode energier efter dårlige. But who cares. I'm in it for the long run. Så et større tab i denne uge vil IKKE være en fiasko, men alene være gode lærepenge på min videre færd.12. august
har lige haft en fantastisk og alligevel ret skræmmende oplevelse.

Er blevet ringet op af en kvinde som befinder sig i udkanten af mit netværk. Altså en kvinde som har en/flere bekendte i mit facebook netværk.

En ung kvinde med en god uddannelse og et godt udseende, som åbenbart havde fulgt nogle af mine opdateringer. Det var ihvertfald på baggrund af disse hun ønskede at invitere mig på en date og lære mig bedre at kende.

Hvad gør fjolset så???

Han siger han må tænke over det og afviser hende som det fjols han er. For pokker da også. Det værste er sgu at hun ringede fra hemmeligt nummer. Så håber hun stadig følger med og ringer en ekstra gang.


13. august
Gik i gang med den seriøse træning den 8. Juli. Siden da har kroppen leveret følgende:

Cykling: 315 km
Løb: 90 km
Gang: 140 km
I alt: 555 km

Udover det så har der været dagligdags cykling og gang.

I følge min kalorietæller har jeg forbrændt små 30.000 kalorier og har forbrændt 55 burgere (på en måned og fire dage).

Er egentlig ret godt tilfreds som 40 årig storryger. Skal nok være i form til DHL Stafetten, Lillebælt Halvmaraton og Berlin Maraton.

Konditionen er også ved at være der, hvor jeg kan være en seriøs løbemakker Franz. Skal lige have påbegyndt rygestoppet inden vi er der. Men det er også op over.


14. august
7 UGER!!!! 7 UGER!!!!

Kære venner. Det er vist tid til en status. Altså for dem som kunne være interesseret i en sådan.

Det har været skide fedt, at arbejde med mig selv henimod en ny fortælling om min person. Det har selvfølgelig givet nogle slag og jeg har måtte sluge en kamel eller 2, men det har været fantastisk at opleve den respekt som slagene er blevet afleveret med. De har ikke været afleveret grundet had, men alene fordi folk holder af mig. Derfor har de været til at bære. Det skal i have tak for. Jer som nu har været 'efter' mig.

Personligt vil jeg gerne at når folk sidder over gravøllene om mange, mange år vil fortælle historien om en person som i sidste ende tog sig selv alvorligt. At de havde oplevet en person, som var nærværende, imødekommende, empatisk og altid i godt humør samt at de har mistet en ven som de altid kunne have tillid til og regne med. Det er den fortælling jeg stille og roligt søge at arbejde mig henimod.

Status er lige nu at jeg faktisk er temmelig langt foran mine egne planer. Fysiologisk er kroppen efterhånden ved at nærme sig topformen. Der er ihvertfald ingen tvivl om at denne vil indfinde sig ret hurtigt efter jeg eksekvere på beslutningen om et rygestop. Så der kan jeg sætte et kæmpe flueben for øjeblikket.

Rent mentalt har jeg det bedre end nogensinde. Jeg nyder faktisk mit eget selskab og det er vel egentlig en af forudsætningerne for at andre kan nyde mit selskab. Derudover så har jeg efterhånden et meget højt energioverskud og ren hjernekapacitetsmæssigt så begynder flere og flere dele af hjernen også at samarbejde med mig.

Hvad har jeg så af udfordringer liggende foran mig? Jo, der ligger en udfordring i forhold til at få lukket af efter Marie. Desværre føler jeg ikke, at jeg alene kan lukke disse sider af bogen. Der er simpelthen for mange ting som ikke er blevet af- og forklaret. Når det er sagt så ved jeg også, at jeg må lægge denne 'bog' fra mig uden at kende det fulde indhold og det søger jeg at acceptere. Tager måske længere tid end jeg selv og andre forventer. Men jeg tager mig altså den tid jeg skal bruge. Uanset hvor meget mit netværk presser mig for at skøjte videre i livet. Det ønsker jeg ikke. For det er uafklarede forhold i livet der var begyndelsen til helvedet.

Alle andre umiddelbare udfordringer kan jeg sagtens løfte selv og jeg går imod dem med oprejst pande og gå-på-mod. Møder dem faktisk med et smil.

Til sidst vil jeg gerne takke jer alle for den støtte i til stadighed bliver ved med at udvise. Det kræver stor respekt og anerkendelse fra min side. TAK

Hvis nogen skulle have spørgsmål til min proces i øvrigt så stil dem gerne i denne tråd, send mig en besked eller giv mig et kald så skal jeg søge at svare efter bedste evne.

God aften til alle.


15. august
Er nød til at lukke omverdenen helt ude resten af dagen. Skal genfinde min indre ro og balance.

Nej. Jeg har ikke forbrudt mig mod mine egne løfter. Er bare fuldstændig tappet for energi.

Så tager en 'sygedag'
med fuldstændig ro, meditation og masser af 'god nat' the. Så skal jeg nok være ovenpå igen imorgen. 15. august
har planlagt en weekend, der med 99 % sandsynlighed ikke bliver til noget. Alligevel har jeg besluttet mig for, at jeg vil handle på den 1 % sandsynlighed og være tro mod mine egne følelser. Det eneste jeg investere er min tid. Maden skal jeg nok få spist alligevel. Så indkøb here I come.


15. august
kan nogen gange kun grine af min egen jubeloptimisme. Eller også kan man kalde mig jubelromantiker.

1) Jeg har sendt en middagsinvitation og frabedt mig svar.
2) Jeg har sendt den til en som med 99,99 % sandsynlighed ikke kommer.
3) Jeg har lige kokkereret forretten og stillet den på køl.
4) Jeg har gjort klar til at bage flutes imorgen eftermiddag.
5) Jeg har bestilt luksus Ribeyes hos den lokale halal slagter.
6) Jeg har dækket bord til 2.
7) Jeg har sågar købt Champagne, Vin og Portvin for en mindre formue.
Jeg kører i lufthavnen imorgen grundet den 0,01 % sandsynlighed.
9) Jeg har bestilt bord på Café Alma til lørdag eftermiddag.

Er man så jubeloptimist, romantiker eller bare gal i hovedet???

Jeg ved det sørme ikke. Ved bare jeg har det godt med det arbejde jeg har lagt i det. Og arbejdet har været det hele værd for mig.

Nu vil jeg tage mig en times løbetur. Så kan i jo grine af mig eller små 'svine' mig imens. Jeg kan tage det.

God aften venner.


16. august
kan kun vinde i dag. Enten vinder kærligheden eller Brøndby. Kan jo ikke have 'uheld' i både spil og kærlighed.


16. august
fredag aften og man sidder og læser, drikker kaffe og hører musik. Det eneste man kan tænke på er at man ikke bør løbe i aften. Kunne godt bruge en ordentlig løbetur til at ryste tankerne.

Må hellere stå tidligt op i morgen og tæske de gamle ben. g læser, drikker kaffe og hører musik. Det eneste man kan tænke på er at man ikke bør løbe i aften. Kunne godt bruge en ordentlig løbetur til at ryste tankerne.

Må hellere stå tidligt op i morgen og tæske de gamle ben.


16. august
ny forbedret, sundere og forandret livsstil kræver nye indsatser...

Tror tiden er kommet til at lukke døren for alle dem som ikke vil erkende og anerkende, at jeg faktisk har kunne forandre mig. Og her tænker jeg ikke bare på dem som ikke troede på det, men også dem som tvivlede. Dem som støttede derimod.

Lots of love and respect to the supporters... The rest you can kiss my big white ass.


18. august
UPDATE på min personlige udvikling:
Min transformation er ikke længere nogen prøvelse (har den egentlig aldrig været), men er tværtimod blevet en livsstil for mig. Jeg trives gevaldigt med at være fyldt med energi, overskud, målrettethed og fokus på nuet.

Motionen giver mig utrolig meget. Den har gjort, at jeg har sat mig nogle klare fysiske målsætninger: DHL Stafetten, Garderløbet, Lillebælt Halvmaraton, Copenhagen Maraton og Berlin Maraton indenfor det næste års tid.

Jeg har hele vejen igennem de sidste 4 måneder alene lyttet til mig selv og mine følelser samtidig har jeg kun ageret på disse og ikke andres 'gode' råd eller formaninger. Jeg har været styrende i min proces.

Jeg lukker IKKE døren til min fortid. Folk kan tænke om dette hvad de vil. Det rager mig egentlig en skid. Når det er sagt så vil jeg også gerne pointere, at det er min fortid og dermed ikke hverken min nutid eller fremtid.

Jeg bevæger mig nu videre i livet. Jeg har gjort alt, hvad jeg kunne og kan nu med oprejst pande, og velvidende at jeg gav og satsede alt. Nu bevæge mig videre i mit liv med ro og i balance med mig selv.

De første skridt er allerede taget. Men disse vil jeg gerne holde lidt for mig selv endnu.

Sidst men ikke mindst vil jeg endnu engang gerne takke for støtten kære venner.


19. august
livet er nemt når man tør træffe de rigtige beslutninger. Derfor træffer jeg nu endnu en.

I mange lande har man en officiel sørgeperiode efter tragiske hændelser. Det har jeg nu besluttet, at det har jeg også. Min officielle sørgeperiode slutter på torsdag på 4 måneders dagen for 'tragedien'. Fra fredag morgen er det besluttet, at jeg er en fri mand. Fri af fortiden og fri af fortidens forpligtigelser i forhold til hvad der var engang.


21. august
guld får sjældent lov at ligge længe på gaden.

Så er der sørme en date i sølvrævens kalender imorgen. Det er rart der er nogen som har respekt for den udvikling man har været igennem og som har lyst til at lære det nye menneske at kende.


21. august
Ked af at spamme jer.

Men lynet ramte ned i mig imellem diverse mindmaps over mit liv. De 3 kvinder jeg har boet sammen med i mit liv (udelader bevidst en fordi jeg var helt væk på daværende tidspunkt i mit liv.Den den del vil naturligvis fremgå af min blog.) har gjort mig klar på følgende:

Lene - at jeg faktisk havde følelser og var beskyttende som en hanløve. Var faktisk tæt på at slå en mand ihjel fordi hun blev truet. At jeg ikke var ligeglad med et andet menneske.

Christina - at jeg turde tale om mine følelser og delvist lærte at bearbejde disse. Dette åbnede så dybe sår/ar i min bevidsthed. Men det er en anden historie. Hun sørgede for at jeg genopdagede kærligheden til familien og det nære. At jeg mistede denne opdagelse og hvorfor vil naturligvis fremgå af bloggen, når fortællingen nærmer sig dette tidspunkt i mit liv.

Marie - at jeg turde handle og agere på mine følelser. At jeg turde arbejde henimod følelsesmæssige drømme og glemme min følelsesmæssige historie. At jeg turde være tro mod min egen person og værdier. At jeg brændende ønskede mig beviset på de gensidige følelser imellem os er det ypperste bevis herpå.

Se det er treenigheden i min personlige følelsesmæssige udvikling.

Et sørgeligt fællestræk for alle 3 forhold er at jeg ubevidst har søgt at ødelægge forholdene fordi jeg er bange for følelser. Specielt mine egne. Og det er det hele bloggen kommer til at handle om. Hvorfor frygter jeg følelser?

At samle det hele er min opgave. Og det er den opgave jeg endelig påtog mig for 8 uger siden. At lære at være i kontakt med mine egne følelser, drømme og visioner. Jeg er vokset hver evig eneste dag siden jeg påtog mig den opgave.

Musikken der passer til den fortælling er naturligvis Nine Inch Nails - Hurt. Denne gang tager vi den i den ultimative version med Johnny Cash.22. august
søger i dag at bevæge mig væk fra fortiden og mine følelsers fængsel.

Det gør mig meget trist at dette skal være nødvendigt, men ingen mennesker kan leve uden forløst og gengældt kærlighed. Heller ikke jeg.

Det der gør mig mest trist er, at jeg personligt er det sted, hvor vedkommende altid har ønsket jeg var. Stabil, i ro med mig selv, alkoholfri, energisk, empatisk, i balance og med et positivt syn på omverdenen og fremtiden.22. August
man kan vel ikke gøre for at man har charme, selvtillid og lækkert hår.

Sølvræven er - efter et par år på bænken - stadig i topform. Så pas på og hold jeres døtre indendørs.


23. august
ar taget små 11 kilo på igen. Og der er ikke et gram fedt i de 11 kilo. Så mangler jeg bare 7 kilo muskler og jeg har nået de 90 kilo som er mit mål. De kommer nok til at tage lidt mere tid end 8-10 uger som de første 11 kilo. Håber på at nå det inden nytår.


25. august
havde denne række af beskeder i min indbakke her til morgen. Det er fra en god facebook bekendt, som har fundet modet gennem min ærlighed og min kamp. Her er hvad han skrev over 3 beskeder:
_______
syntes du skal vide din "rejse" har inspireret mig for vildt og jeg har taget mig sammen tiul selv at skrive et brev som jeg skulle have gjort for 2 år siden...
_______
Jeg er selv misbruger og har været fucking langt ude på hårde stoffer, har nu været clean i godt 4 år og har fået fodfæste... Jeg har et par børn som jeg ikke ser pga mit misbrug og det er der din inspiartion kommer ind i billedet... Jeg har sendt brevet 3 dage efter du skrev til Marie, min eks har dog ikke læst det (det kan man jo se på fb) og jeg frygter sq svaret og syntes det er så anstrengene at vente... Her er hvad jeg skrev...
_______
Hans brev til ekskonen:
Hej XXXX, længe siden...

Jeg har det meget svært med at skrive dette for jeg ved ærligt ikke hvordan det bliver modtaget, men jeg forsøger...

Først vil jeg sige : jeg skriver ikke for at jeg vil forlange samvær og vi skal igennem et slagsmål.... Jeg har selvfølelig et stort savn til XXXX og XXXX, men det værste er uvidenheden om dem og hvordan de har det... Igen jeg skriver ikke for at ville have samvær, da jeg ikke mener at jeg er berettiget til at "brase" ind i XXXX og XXXX liv nu jeg ikke ved hvordan de har det eller hvordan det går med dem.

Jeg skriver med et ønske om du vil skrive til mig og fortælle lidt om hvordan de har det og hvordan deres liv er i dag, evt sende et par billeder med. Jeg håber også du vil fortælle dem jeg har skrevet...

Kort fortalt : Jeg er i dag kommet langt over "på den anden side af livet" Den rigtige side kan man vel sige, det har taget lang tid, men det er også en svær process jeg har brugt de sidste 3 år på at gennemfører og nu mener jeg at jeg kan tilbyde mine børn at "vise" mig ... Jeg tænker at jeg skulle være sikker på jeg holdt fast denne gang...... Jeg er blevet uddannet YYYY og arbejder fast som YYYY i dag timerne, og kører som frivillig i det lokale værn om natten, jeg har XXXX som kæreste som arbejder i den lokale YYYY på 17. år og bor i et lille hus sammen med hendes datter XXXX på 8. Jeg har fået opbygget et godt liv og har fået godt fodfæste i livet, et godt og sundt netværk.. Jeg har et fornuftigt samarbejde med XXXX, XXXX og XXXX er her 4 dage hver 14. dag og en dag af og til når det passer sammen det hele.... Vi har en sejlbåd hvor en stor del af fritiden bruges, XXXX har startet en ungdomsklub for byens børn, når jeg ikke er på arbejde eller har børn laver jeg en del frivilligt arbejde i det lokale YYYY ...

Jeg er selvfølelig 100% væk fra alt i fortiden og kan dokumenterer dette skriftligt hvis nogen påstår andet en dag...

Jeg ville gerne at du og ungerne er klar over at de ALTID er velkommen til at besøge mig, eller at jeg altid er klar på at besøge dem. Eller en tlf samtale hvis de er klar til det, eller blot skrive et brev eller en mail... I kunne evt komme forbi når i er over grænsen og få bekræftet mine ord, og derefter kunne du overveje om ungerne ikke skulle have lov til at have kontakt med deres Far...

Ja jeg har så meget på hjertet at jeg slet ikke ved hvad jeg skal skrive, ej heller hvad der er vigtigt at få sagt ?. Jeg vil slutte med at jeg håber du vil overveje hvad jeg skriver, og ikke mindst at du fortæller dem jeg er her, har det godt, at jeg elsker, at jeg savner dem, at de altid er velkommen, at jeg skammer mig, at jeg undskylder, at jeg håber de tilgiver, at jeg vil dem, at jeg aldrig har glemt dem..... og igen at jeg elsker dem.....
Hilsen Far
_______
Jeg er nødt til at takke fig for at give mig modet til at skrive, havde det ikke været for dig ville "klumpen" i maven stadig være der. Nu går jeg hver aften i seng vel vidende om at jeg har gjort mit for at se dem igen...
_______

Jeg er dybt taknemmelig for, at min ærlighed og sårbarhed har hjulpet/inspireret bare et menneske. Det er virkelig flødeskummet på min egen udvikling, at andre finder modet og tør handle.

RESPEKT til vedkommende for at turde...

26. august
2 måneder uden alkohol i dag.

26. august
venner. I er fandme for seje. Tusind tak for støtten. 67 likes på min seneste opdatering. Jeg gentager 67 fucking likes på at jeg har været ædru i 2 måneder. Det er for fucking vildt. Jeg ♥ jer. Tak for den varme og kærlighed i sender min vej.

Vil i samme ombæring bringe en besked fra min indbakke her til morgen. En af jer havde læst min blog og smidt denne besked:
"Har faktisk "beordret" min kæreste til at læse den. Vi har en "krise" pt. Har været fra hinanden et par måneder, men forsøger igen. Noget af det du skriver så åbent om, kan måske rykke ved noget i ham. Det der handler meget om facader. Og din ærlighed. Tak Dennis for at dele "

Det betyder så meget for mig, at det ikke kun er mig der kan lære af min kamp. Men også at jeg kan dele mine tanker og frustrationer med jer. At nogen måske kan drage nytte af dette. Således at vi alle vokser som mennesker.

Så jeg vil endnu engang opfordre jer til at dele bloggen:
http://dennisleth.blogspot.dk/

Og meget gerne fra bloggens side.

Tak venner. Lots of ♥ går ud fra sølvrævens hule. RESPEKT28. august
går i aften ind i den tiende uge uden alkohol. 

Kroppen har aldrig haft det bedre. Der er begyndt at komme masse på musklerne og konditionen er hastigt stigende.

Modgang bliver håndteret bedre i hverdagen og i nuet. Ting bliver sagt i stedet for at jeg marinere for meget over det, da det typisk betyder fortrængning i mit tilfælde. Udtrykker væsentlig bedre og mere klart overfor andre hvad jeg føler og hvorledes deres interaktion med mig påvirker mig.

Er stadig topmotiveret og ser lyst på tilværelsen.

Tak venner. 

29. august
Halli Halløj... Ny personlig 2013 rekord på 5 kilometeren. Og så på en tur som skulle være ren afslapning fordi den ikke var planlagt.

Tror sgu ikke jeg gider stoppe med at ryge alligevel. 

30. august
vil meditere, høre hypnose og ellers tanke energi til morgendagens 2 frivillige tjanser i kulturens tjeneste. Først om eftermiddagen i BETA2300 og om aftenen i Amager Bio.

God fredag, god weekend og god røv. 
 — her: Sølvrævens hule :-).


31. august
fantastisk med næsten 11 timer på langs. Ren afslapning. Batterierne er godt opladet så det bliver en fantastisk dag i frivillighedens tjeneste. :-)

Tiden er også blevet brugt til lidt refleksion. Enkelte har ytret at min blog fylder for meget på min facebookside. At de føler jeg presser dem fortællingen på.

Dette var IKKE min intention med bloggen. Intentionen med bloggen var at fortælle min fortælling. Tværtimod. Så håber jeg på at bloggen kan være til inspiration til pårørende og folk der står med lignende udfordringer så mig. At den kunne være med til at bryde en eller flere tabuer.

Det er for øvrigt også det jeg primært får respons på. At nogen er blevet mere opmærksomme på 'facadespillet' og andre er blevet mere opmærksomme på de værktøjer de kan anvende i forandringsprocesser.

Personligt respektere jeg mindretal. Derfor vil alle mine facebook opdateringer om bloggen fremover ske på 'synes godt om' siden 'Forandringens Vej'. Så hvis du vil løbende vil have opdateringer om processen i på din væg så skal du 'synes godt om' denne side.

https://www.facebook.com/forandringensvej

Der er et alternativt til dette. Man kan også oprette sig som fastlæser på selve bloggen. Så får man også automatisk besked når der er ændringer på bloggen.

dennisleth.blogspot.com

Jeg håber, at jeg med dette skridt respektere både det store flertal og det lille mindretal.

Input og kommentarer til denne beslutning er velkomne i denne tråd.

God weekend til alle. :-)31. august
har været ret eftertænksom i dag. Har søgt at finde tilbage til hvor længe siden det er siden jeg sidst har gået i næsten 10 uger uden alkohol. Jeg er kommet frem til at det er mere end 25 år siden. 

Så begyndte jeg at tænke tilbage på, hvornår der bare var gået en måned uden. Resultatet var det samme. 

Vendte så tanken om. Og det længste jeg har gået uden alkohol i de 25 år var på sergentskolen i Sønderborg i 1996. Der gik jeg 10 dage uden alkohol grundet kvartersarrest. 

Det sætter min nuværende bedrift lidt i relief tænker jeg.

31. august
har været igennem min blog Forandringens vej - En personlig beretning og har søgt at perspektivere den op mod min uge. 

Jeg kan konkludere følgende af negativ karakter:
- jeg falder tilbage i uheldige handlemønstre. Jeg må/skal aflive sølvræven.
- jeg handler stadig i mod min egen overbevisning og viden. 
- hvorfor forsøger jeg til stadighed at få Maries opmærksomhed, når jeg ved at det er forbi?
- hvorfor drømmer jeg stadig om en fremtid med Marie?

Jeg kan nævne følgende successer:
- jeg er stolt over, at jeg holder skruen lige i vandet ift. alkohol.
- jeg er stolt over, at jeg til trods for ovenstående afvisning erkender min kærlighed og mit savn.
- jeg er stolt over, at jeg stadig søger inspiration og tør afprøve nye ting i forhold til min udvikling:
- Jeg er stolt over, at jeg tør udstille mine svage sider og dele mine erfaringer med andre.
- Jeg er stolt over at mine venskaber igen begynder at udvikle sig positivt og at folk tør stole mere og mere på mig.

Med ovenstående reflektioner vil jeg forsætte mit arbejde med bloggen og de udfordringer jeg har givet mig selv.

#Faliureisnotanoption
#Iwillsurvive
#lovehurts

31. august
er glad og stolt over at jeg afbrød dagens udfordring.

Jeg er ikke i tvivl om, at jeg alene på min stædighed kunne være løbet de 15 km på 80 minutter. Men efter at have stået op igår i mere end 14 timer så var benene trætte og uden energi, der var ikke meget saft og kraft i dem. Så hvis jeg havde været stædig så havde det måske nok betydet at jeg havde mødt udfordringen, men sikker også at jeg var blevet skadet. Var jeg blevet skadet så havde jeg mere eller mindre ødelagt en af grundpillerne i min forandringsproces og så kunne man frygte at vejen tilbage i gamle handlemønstre var blevet åbnet.

Jeg er er nød til at værne om og beskytte:
1) mine muligheder for fysisk aktivitet og vedholdenhed ift. dette.
2) at jeg har mental ro og balance. Husker meditation, hypnose og det refleksive rum.
3) at jeg bliver udfordret intellektuelt og stillet min faglige nysgerrighed.

Er disse 3 ting på plads i mit liv. Så kan jeg overkomme alt. Det er jeg overbevist om.  Så er jeg en gave til ikke mindst mig selv, men også for mine omgivelser. 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar