lørdag den 21. november 2015

Øg din egen livskvalitet.

Vil du gerne øge din egen livskvalitet?
Hvis der fandtes et produkt, der giver dig:
- mere energi
- lavere vægt
- uafhængighed af sukker (slik, cola og lignende)
- sundere livsstil
- øger din restitutionstid
så læs videre. For din rejse imod den bedre livskvalitet kan starte her.
Her vil jeg fortælle dig om min egen rejse med F.I.T. serien fra Forever Living Products.
-----
Min rejse med F.I.T. serien startede som for alle andre med Change-9 (C9), Argi+ og Forever Arctic Sea startede i forbindelsen med rejsen imod personlige mål. Jeg har igennem det meste af mit voksenliv været ramt af kronisk skinnebensbetændelse. En gave jeg fik med fra min tid ved Den Kongelige Livgarde. Dette har blandt andet betydet at lægerne frarådede mig al fysisk aktivitet undtaget svømning.
I 2013 valgte jeg at fortælle min læge, at jeg ikke længere ville acceptere denne tilstand. Jeg satte mig som mål, at jeg ville løbe et marathon i 2014. Så fra 0 kilometer i benene den 1. juli 2013 gik jeg målrettet og med smerter i gang med min rejse. I maj måned 2014 gennemførte jeg Haspa Hamborg Marathon under den magiske grænse på 4 timer (3 timer og 50 minutter).
Dette blev starten på et fokus på en sundere og mere aktiv livsstil. Drømmen om en fuld ironman (3,8 km svømning, 180 km cykling og 42 km løb) begyndte at tage form. I foråret 2015 besluttede jeg mig så endelig for at det mål skulle sættes og forfølges. Men jeg vil ikke bare gennemføre. Jeg vil gerne i top 20 i min aldersgruppe. Derfor er målet først i 2017. Det kræver en del træning at gennemfører en ironman og endnu mere, når man arbejder målrettet efter en placering/tid.
I min rejse imod dette nye mål har jeg omlagt min kost således at den matcher de krav til kalorier, proteiner, mineraler og lignende der kræves dagligt. Det er ret meget føde/væske der skal indtages i løbet af en dag skule jeg hilse og sige. Det har dog været nødvendigt for mig, at tilføje forskellige former for vitaminer, mineraler og proteiner som supplement til min kost. Så det har jeg eksperimenteret med igennem dele af 2015.
Jeg har fundet den optimale løsning for mig i Forever Living Products produkter. Det gjorde jeg igennem F.I.T. Serien
Rejsen startede med Change-9 - også kaldet C9 - kombineret med Argi+ og Forever Arctic Sea. Udbyttet af disse produkter viser mig, at jeg er på rette vej, hvilket også er grunden til, at jeg anbefaler disse.
-----
Personligt udbytte af Change-9 og F.I.T. serien:
1) rent energimæssigt så fik jeg flere aktive timer i døgnet.
2) min restitutionstid faldt, hvilket betød jeg kunne have flere og hårdere træningspas.
3) min afhængighed af sukker er faldet drastisk. Tidligere drak jeg 2-4 halve liter cola om dagen. Nu er det kun til fredagshygge eller i socialt selskab jeg nyder noget sådan.
Det sidste udbytte jeg beskriver i starten har jeg ikke selv observeret, da jeg her enddog meget svært ved at holde vægten oppe. Men jeg har observeret, dog ikke på egen krop, er, at folk der har fulgt C9 programmet har oplevet vægttab på 4-9 kilo på de 9 dage. Det vægtmæssige er faktisk ikke det mest interessante ift. programmet fordi programmet indeholder træning og derfor også øger muskelmassen. Det interessante er, at de pågældende mennesker har mistet betragtelige centimeter i omkreds ved: bryst, arm, talje, hofte, lår og underben. Denne effekt er der fortællinger om her:
http://foreverliving.dk/fit/fit_testimonials
Du kan starte din rejse ved at besøge min webshop. Her kan du købe både C-9, Argi+ og Forever Arctic Sea. Du finder webshoppen her:
http://myaloevera.dk/tri-fit/da/start/
-----
Øvrige produkter der indgår i min træning:
- al træningstøj er semi-sponsoreret af CEP
- Tidstagning, puls og anden dataindsamling: Suunto Ambit3 Sport
- løbesko: Mizuno (vej) og Saucony (trail)
- Cykel: Felt B2 Ultregra Di2
-----
Af konkurrencemæssige årsager kræves der log-in for at se priser på produkterne. Du har ingen forpligtigelser ved at oprette et log-in.
Skulle du have spørgsmål til produkter og priser er du hjertelig velkommen til at sende en besked på facebook eller på mail dfl@d-leth.dk.
-----
Dette har været en produktpræsentation.
-----
I forbindelse med produktpræsentationer her på facebook kører jeg en konkurrence - den har intet med Forever Living Products eller facebook at gøre. Betingelsen for konkurrencen kan læses på forsiden af min webshop.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar