mandag den 30. september 2013

Reflektioner ovenpå en travl dag.

Jeg har haft en aldeles SUPER dag.

Tidligere havde jeg mange gode intentioner og planer for mig selv. Men arbejdede sjældent videre med disse.

En person sagde til mig for nogle måneder siden. At man kunne fodre grise med gode intentioner, men de bliver ikke mætte før der også er handlinger inkluderet.

Hvis jeg tidligere havde fulgt op på bare et fåtal af mine gode intentioner, så havde jeg været et andetsteds i dag end jeg er.

Nu hvor jeg er begyndt at ligge handlinger bag intentioner, så rykker jeg mig personligt dag for dag.

Tidligere var jeg måske bare slap, doven eller bange for at fejle. Tror primært det var det sidste der var årsagen til manglende handling. Men efter jeg har accepteret, at det ikke er et nederlag at fejle, så har jeg kun oplevet det værende nemmere at sætte handling bag ens ord.

At være handlekraftig i forhold til ens egen person og relationer har vist sig at være ret givende for mig. Jeg rykker mig helt vild på områder som:

  • Fysisk
  • Psykisk
  • Arbejdsmæssigt
  • Følelsesmæssigt
Jeg har endnu til gode at opleve nederlag i den proces. Ja, der er dage der er sjovere end andre. Men deciderede nederlag har der ikke været. Tværtimod så kommer de små sejre oftere og oftere gennem handlingerne. Det har altså en selvforstærkende effekt, at jeg nu er begyndt at handle. Det betyder også at jeg får endnu flere gode intentioner som der skal handles på. Ja, man bliver helt rundtosset.

Hvad ønsker jeg at sige med ovenstående? Kom væk fra dit personlige tegnebræt, tankerne om hvad du kunne gøre og hvad det kunne blive til. 

GØR DET I STEDET. 
PRØV DIG FREM. 
BLIV KLOGERE I PROCESSEN. 
RET IND EFTERHÅNDEN SOM DU BLIVER KLOGERE. 
ACCEPTER FEJL (hos dig selv og hos andre) 
NYD HVER ENESTE SUCCESOPLEVELSE
GIV DIG TID TIL REFLEKTION

Ingen kommentarer:

Send en kommentar