onsdag den 6. august 2014

Behov for assistance.

Ifm. beslutningen om mit triathlon projekt var der en del tanker jeg aldrig delte med offentligheden. Det vil jeg heller ikke gøre lige nu, men jeg kan se, at mine tanker og idéer efterhånden er ved at udfolde sig så meget, at jeg må erkende, at jeg hverken økonomisk eller arbejdsmæssigt selv kan sætte alle skibe i søen alene.

Så jeg leder 4-5 gode mennesker, der alle kunne tænke sig at gøre en forskel, når det kommer til folkesundheden. Folk der er interesseret i at gå aktivt og ulønnet ind i et bestyrelsesarbejde i en velgørende organisation.

Jeg ønsker IKKE selv at være en del af den pågældende bestyrelse, men alene at være initiativtager, idémager og talsperson for organisationen. Selvfølgelig helt ulønnet.

Hvis du eller nogen i din bekendskabskreds skulle have modet herpå så smid mig en PB eller en mail på leth.dennis@gmail.com. Sørg for dit telefonnummer er inkluderet. Jeg vil kører en benhård screening proces for at finde de 4-5 personer som jeg tror på kan løfte min idé.

Dig som ikke er interesseret i aktivt foreningsarbejde. Dig kan vi også bruge. Initiativet får hen af vejen behov for sponsorer og ulønnede medarbejdere. Det kan du måske hjælpe med.

Sidst men ikke mindst så skal jeg meget gerne i kontakt med en hjemmeside guru og en grafiker. Igen. De skal arbejde ulønnet i den gode sags tjeneste.

Og nå ja. Det må jeg ikke glemme. Jeg skal også bruge en journalist eller kommunikationsuddannet til skrivning/redigering af en bog. Og et forlag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar