tirsdag den 24. september 2013

Reflektioner omkring bloggen.

Ting udvikler sig over tid. Det samme gør mennesker heldigvis.

Min blog startede i sin tid udfra et ret egoistisk perspektiv. Jeg ville klarlægge mine handlemønstre gennem tiden for at arbejde konstruktivt med at ændre de negative af disse. Fortællingen tog sin begyndelse i min drøm der braste. Kastede mig tilbage i fortiden, til begyndelsen. Frem til handlingernes vej. Og retur igen. Det er en meget cirkulær proces. En proces som modsat hvad nogen tror indeholder utrolig meget dialog med andre. Ikke kun professionelle, men også folk som har været eller er en del af mit liv.

Bloggens karakter og formål har ændret sig over tid. Jeg har stadig egoistiske grunde til at arbejde videre på den. MEN efterhånden som bloggen er læst af flere og flere så er min mailboks også begyndt at vokse med positive tilkendegivelser, råd til videre forløb og ikke mindst mails fra folk som har fået modet til at ændre på deres liv og deres handlinger. Jeg søger af respekt for den tillid folk viser mig ikke at afsløre folk eller bringe deres historier uden deres samtykke.

Konklusionen for mig er, at min blog ikke kun hjælper mig i min proces. Den inspirere og motivere også andre. Er der noget der er mere givende i livet end at kunne inspirere og motivere andre til at vokse som menneske?

Jeg vil derfor endnu engang gerne bede dig kære facebook ven om at dele bloggen. Kast endnu engang stenen ud i søen og lad ringene sprede sig. Verden bliver et meget bedre sted, hvis vi alle vokser som mennesker.

De bedste ønsker om en god dag til alle. :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar