søndag den 1. september 2013

Opråb til læserne af bloggen.

Kære læser

jeg skriver denne blog af 3 grunde:

  1. den har en terapeutisk virkning på mig. Den gør mig klar over hvem jeg er som person samtidig med at den får læget fortidens sår. Sår der altid vil være en del af mig som ar. Men et ar er jo ensbetydende med at der er sket en heling og det er det jeg arbejder henimod.
  2. jeg søger med min fortælling, at finde 'ligesindede' der kan bidrage med sparring og erfaringer fra lignende processer. Folk der gerne vil dele de værktøjer de har benyttet i deres helingsproces.
  3. jeg håber med min fortælling, at jeg kan give andre modet til at arbejde med deres dæmoner i stedet for at gemme/fortie disse. For det er min erfaring at det kommer der ikke noget godt ud af.

Den sidste grund som egentlig ikke har noget med bloggen at gøre er at flere har opfordret mig til at fortælle historien og udgive den som bog således at tabuer kan blive brudt. Både for folk i lignende situationer men også for pårørende. Samtidig se er det min fornemmelse på de tilbagemeldinger jeg modtager at flere er blevet mere opmærksomme på, at facader er noget de alle møder i deres hverdag og at det kræver mere af ens menneskelighed at se bag disse end man umiddelbart skulle tro.

Al ovenstående er en del af min motivation til at skrive bloggen.

Derfor håber jeg også på, at du kære læser vil hjælpe mig på vej og dele bloggen. Kommentere på den og starte debatter omkring de tabuer som bloggen uundgåeligt vil søge at bryde med tiden. For de væsentligste passager af mit liv er stadig hemmeligt for den store offentlighed. Disse passager kommer når tiden er rigtig i forhold til fortællingen og mit mod i forhold til denne.

Så kære læser.

Del bloggen på facebook, google+ og twitter.

'Synes godt om' https://www.facebook.com/forandringensvej

Del dine værktøjer og kommenter på fortællingen.

God aften fra 'sølvrævens hule'. :-)

Dennis

Feedback af mere personlig karakter kan mailes på leth.dennis@gmail.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar