søndag den 18. august 2013

Velkomst

Kære læser

jeg har startet denne blog på opfordring fra min bekendskabskreds. De mener mange kunne lære noget omkring den proces jeg har været igennem i løbet af 2013. En forandringsproces som blandt andet handlede om forlist kærlighed, alkoholmisbrug og dyb depression. Forandringsprocessen beskriver i første omgang min vej og mine tanker fra erkendelsen og til hvor jeg er i dag.

For de læsere som har fulgt min facebook profil kender en væsentlig del af historien i forvejen og der vil derfor være en del gentagelse i forhold til mine udfordringer og mine refleksioner i processen.

I processen kommer jeg også til at inddrage mine relationer til folk som har eller har haft en betydning i mit liv. Dette gør jeg ikke for at såre eller fremhæve nogen personer. Og ingen vil blive benævnt med navns nævnelse eller andet som kunne identificere dem.

Jeg vil med bloggen søge at være så hudløs ærligt som jeg overhovedet kan være.

Til sidst skal det nævnes at jeg ikke er uddannet til at hjælpe andre samt at min vej ikke kan anvendes som rettesnor i forhold til hvordan man arbejder med forandringer. Det eneste bloggen kan anvendes til er at hente inspiration og til at opleve den relationelle kompleksitet der er forandringsprocesser.

På grund af ovenstående vil jeg heller ikke rådgive andre og jeg skal anmode læserne af bloggen om ikke at søge at være rådgivende eller dømmende. Sådanne indlæg vil straks blive fjernet med mindre det klart fremgår at vedkommende som har postet disse har faglige kvalifikationer for at være rådgivende.

Så velkommen til min blog.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar